flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці Чернігівщини взяли під варту черговий об'єкт - Сосницький районний суд

13 липня 2023, 15:43

Сьогодні, 13 липня, на пост пропуску та охорони Сосницького районного суду вперше заступили співробітники територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області. Відтепер 27 об'єктів, або 90% установ системи правосуддя, які розташовані на підвідомчій території управління, охоплені спеціалізованою охороною. 

Представити підлеглих та привітати колектив з новим етапом в історії суду завітав начальник територіального управління Служби судової охорони полковник Служби Олександр Рибак. 

Приміщення Сосницького райсуду ніколи не охоронялося жодним відомством. Тому з появою судової охорони працівники суду і його відвідувачі зможуть відчути новий якісний рівень безпеки, запевнив офіцер. 

- Служба дуже серйозно ставиться до відбору співробітників у наші лави. Ми дбаємо про їх професійну підготовку, забезпечення спецзасобами та екіпіруванням, - зауважив Олександр Рибак. - Маю надію, що судова охорона виправдає ваші очікування і ми працюватимемо як одна команда, спільними зусиллями зміцнюючи довіру громадян до системи правосуддя.

Голова Сосницького районного суду Андрій Стельмах у свою чергу подякував за ініціативу прийняти суд під охорону, відзначивши, що безпека правосуддя тепер у надійних руках. 

Не порушуючи традицій, на згадку про знакову подію керівник судових охоронців вручив голові суду символічну гравійовану табличку, а на знак пошани жінкам - квіти.