flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судова охорона Чернігівщини заступила на варту Козелецького районного суду

20 липня 2023, 16:05

В умовах військового стану охоронці Феміди продовжують реалізовувати намічені на 2023 рік плани і надалі розширюють географію Служби судової охорони Чернігівщини.

Сьогодні, 20 липня, територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області прийняло під свій захист Козелецький районний суд.

Установа стала 28 об`єктом системи правосуддя Чернігівського регіону, де за громадський порядок відповідатиме Служба судової охорони.

Під час церемонії взяття суду під охорону, начальник територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області полковник Служби Олександр Рибак, представив колективу суду нових співробітників. Керівник підкреслив, що навіть у такий складний для країни час судова охорона продовжує виконувати свої зобов`язання.

-          У той час, коли наші Збройні Сили виборюють право українського народу на мирне і вільне життя, ми гідно тримаємо ввірений нам державою фронт, забезпечуючи громадський порядок у приміщеннях судів, захищаючи безпеку кожного, хто тут перебуває, - наголосив Олександр Рибак. -  Впевнений, що наші співробітники нестимуть службу пильно та професійно і в повній мірі виправдають вашу довіру й сподівання.

У своєму вітальному слові голова Козелецького районного суду Тарас Іванюк підкреслив, що підтримання громадського порядку та безпека всіх учасників судових засідань є одним із ключових чинників довіри суспільства до правосуддя. Він привітав новопризначених співробітників з початком несення служби та запевнив у підтримці та сприянні в процесі службової діяльності.

Не порушуючи доброї традиції, судові охоронці вручили голові суду символічну табличку-гравертон, а жіночому колективу - квіти.