flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Майже 97% установ системи правосуддя Чернігівщини під надійним захистом Служби судової охорони

21 липня 2023, 15:51

Сьогодні, 21 липня, під варту територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області прийнятий черговий об’єкт - Носівський районний суд. Таким чином Служба вийшла майже на фінішну пряму, охопивши послугою спеціалізованої охорони 29 із 30 об`єктів, функціонуючих на підвідомчий території управління.
Представити особовий склад та привітати колектив суду зі знаковою подією завітав заступник начальника територіального управління Служби судової охорони полковник Служби Олег Головешко.
Він запевнив, що зміни в організації охорони суду сприятимуть забезпеченню громадського порядку і посиленню безпеки усіх, хто перебуває у його стінах.
- Ми планомірно нарощуємо присутність судової охорони в Чернігівському регіоні. І дуже раді, що відсьогодні Носівський суд долучається до мережі установ з уніфікованою системою організації охорони правосуддя,- звернувся до присутніх полковник. - Хочу запевнити, що наші співробітники готові до будь-яких ситуацій і викладатимуться на повну, аби в суді панували безпека і порядок.
Усім відомо, що суд – це місце, куди сторони звертаються за захистом свої прав і свобод. В переважній більшості тут розглядаються спірні питання - майнові чи родинні, і, звичайно, кримінальні правопорушення. Конфлікти між сторонами трапляються досить часто. Відповідно присутність спеціалізованої охорони дозволить запобігти виникненню та ескалації таких негативних ситуацій.
У свою чергу голова Носівського районного суду Олег Киреєв привітав новопризначених співробітників з початком несення служби та запевнив у підтримці та сприянні в процесі службової діяльності.
Не порушуючи доброї традиції, судові охоронці подарували жіночому колективу квіти, а голові суду - символічну табличку-гравертон з датою прийняття установи під охорону.