flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці присягнули на вірність народу України та правосуддю

03 серпня 2023, 15:37

Складання присяги - важлива мить для кожного нового співробітника. Цим засвідчується бажання і безумовна готовність нести звання судового охоронця та вірно служити ідеалам законності.

Сьогодні двоє новобранців приєдналися до лав територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області.

На початку урочистостей особовий склад виконав Державний Гімн України. Один за одним судові охоронці проголосили слова присяги та скріпили її своїм підписом.

У напутньому слові т.в.о. начальника територіального управління полковник Служби судової охорони Олег Головешко побажав охоронцям Феміди мирного неба і гідно нести службу, завжди залишаючись вірними присязі.

- Радо вітаємо нове поповнення в наших лавах, - звернувся до підлеглих офіцер. - У цей надскладний для країни час кожен тримає свій фронт. Наш обов`язок – дбати про безпеку системи правосуддя і усіх громадян, які звертаються до судів за захистом своїх прав та інтересів. Переконаний, що своїм професіоналізмом і сумлінним виконанням службових обов`язків ви гідно представлятимете судову охорону на ввірених вам об`єктах.

Наразі силами Служби судової охорони забезпечується громадський порядок в 28 судових установах м. Чернігова та Чернігівської області та 1 – Київської області. У найближчих планах - прийняти під охорону останній об`єкт судової влади Чернігівщини – Бобровицький районний суд.