flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Присягнули на вірність Українському народу і правосуддю

15 серпня 2023, 08:26

14 серпня лави територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області поповнились новими співробітниками. Молоді люди - парубок і дівчина обрали шлях судового охоронця і розпочали його з урочистого складання присяги на вірність Українському народу і правосуддю. З цієї нагоди увесь особовий склад командування зібрався на урочистий захід.

Після традиційного виконання Державного Гімну т.в.о. начальника територіального управління Служби судової охорони полковник Служби Олег Головешко привітав і вручив новобранцям службові посвідчення. 

Він зауважив, що сьогоднішня присяга є знаковою подією для територіально управління. Днями під охорону Служби буде прийнятий останній об`єкт системи правосуддя Чернігівської області - Бобровицький районний суд, де новоприбулі співробітники нестимуть службу.

- Присяга для кожного судового охоронця - це своєрідний крок до повного усвідомлення себе, як захисника Феміди і усіх громадян, які звертаються за захистом своїх інтересів, прав чи свобод до правосуддя, - звернувся до підлеглих Олег Головешко.  – Для вас - це новий щабель вашого життя. Вже завтра ви вперше приступите до виконання своїх обов`язків. Бажаю вам сили духу, витримки і мужності. Вірю, що ви з честю нестимете звання співробітника Служби судової охорони і станете взірцем професійної майстерності.

Нагадаємо, на сьогодні під охороною Служби судової охорони перебувають 29 із 30 органів системи правосуддя, які знаходяться у зоні відповідальності територіального управління.