flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мети досягнуто: 100% установ системи правосуддя Чернігівщини - під надійним захистом Служби судової охорони

16 серпня 2023, 16:34

Від сьогодні безпека Бобровицького районного суду забезпечуватиметься силами Служби судової охорони. Знакова подія для суду, а особливо для судових охоронців, адже для них завершився важливий етап становлення Служби на теренах Чернігівщини. Реалізовано мету 100%-го охоплення професійною охороною приміщень судової гілки влади. 

Привітати колектив суду з новою історичною віхою та представити підлеглих завітав т.в.о. начальника територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області полковник Служби Олег Головешко. 

 - Незважаючи на важкі воєнні часи, ми планомірно виконуємо свої зобов'язання, нарощуючи присутність Служби в регіоні. Сьогодні дійшла черга й до Бобровицького суду, - звернувся до присутніх офіцер. - Хочу запевнити, що наші співробітники максимально вмотивовані. Вони пройшли професійний вишкіл, забезпечені спецзасобами, тобто, в повній мірі готові захищати правопорядок та безпеку кожного, хто працює або відвідує будинок правосуддя.

У свою чергу голова Бобровицького районного суду Людмила Демченко відзначила, що для суддівського апарату це довгоочікувана подія.

Дійсно, негативні ситуації у суді трапляються. І ми раді, що нарешті з'явилась та сила, що зможе професійно залагодити конфлікти, буде нам надійною опорою, забезпечуючи спокійну атмосферу для відправлення справедливого судочинства, - наголосила Людмила Демченко. І запевнила у всебічному сприянні та підтримці нових співробітників в процесі виконання їх службових завдань. 

На згадку про знакову подію Олег Головешко вручив голові суду символічну гравійовану табличку з датою прийняття суду під охорону.