flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Службі судової охорони Чернігівщини – 4 роки

12 березня 2024, 13:14

Урочистий настрій панував учора в територіальному управлінні Служби судової охорони Чернігівщини, адже саме 11 березня, чотири роки тому, на теренах Чернігівської області з’явилася Служба судової охорони.

Начальник територіального управління полковник Служби судової охорони Олександр Рибак провів короткий екскурс історією територіального управління, пригадавши основні його віхи.

-          Незважаючи на усі перепони, які довелося переживати нашому колективу, ми планомірно йшли вперед. Нас не зупинили ні пандемія, ані повномасштабне вторгнення, ані блокада Чернігова, - звернувся до підлеглих Олександр Рибак. – Я дуже пишаюся нашим особовим складом. Ви мужньо охороняли ввірені вам об`єкти, по суті, жертвуючи собою. Допомагали органам національної поліції та військовослужбовцям на блок постах, колегам в районах області. Тобто, робили все можливе, щоб ворог не закріпився на наших територіях. Щоб працівникам суду було куди повернутися і надалі здійснювати правосуддя.  

Керівник подякував усім за командну роботу та побажав колективу здоров`я і мирного неба. А ще - не зупинятися перед труднощами, дивитися з оптимізмом в майбутнє, бути відповідальними перед суспільством, професійно виконувати обов`язки та проявляти найкращі моральні якості заради зміцнення довіри й поваги громадян до Служби та вітчизняної Феміди в цілому.

Наступним взяв слово т.в.о. заступника начальника територіального управління (з організації служби) підполковник Служби судової охорони Павло Анікієнко.

Він зауважив, що зараз судові охоронці, особливо ті, хто працює в наближених до країни-агресора районах, несуть службу в надзвичайно небезпечних умовах, щохвилини наражаючи себе на небезпеку.

-          Всі ми пам`ятаємо ранок 24 лютого, коли вся Україна прокинулась по тривозі. Було сподівання, що це скінчиться за декілька днів або тижнів. Втім, реалії сьогодення показують, що так не сталося, - пригадує Павло Анікієнко. - Як тоді, так і сьогодні наш колектив продовжує стояти пліч-о-пліч і працює, як єдиний злагоджений організм, сумлінно виконуючи поставлені завдання.

За сумлінну службу та з нагоди річниці створення управління чотирьом співробітникам присвоїли чергові спеціальні звання, п`ятьох - заохотили цінними подарунками та грошовими преміями від імені профспілкової організації. 

Нагадаємо, нині охороною Служби охоплені 100% об’єктів правосуддя Чернігівської області.