flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони заступила на варту безпеки Семенівського районного суду

05 липня 2023, 17:27

Другий за тиждень, 26-й в області і 659-й в Україні - це про Семенівський районний суд, який сьогодні перейшов під надійний захист територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області.

Заступник начальника територіального управління Служби судової охорони полковник Служби Олег Головешко привітав колектив суду зі знаковою подією, представив особовий склад та окреслив основні задачі охоронців Феміди.

- Нашими силами забезпечуватиметься громадський порядок, надійна охорона об'єкта і загалом безпека кожного, хто тут працює або прийшов скористатися послугами суду, - поінформував офіцер. І додав, що Семенівка знаходиться в безпосередній близькості до кордону з рф. А тому професійна охорона правосуддя - це не тільки необхідність, а й вимога часу.

- Наше завдання - забезпечити ваш всебічний захист. Щоб здійснення правосуддя велось безперебійно і без зовнішнього втручання в роботу суду, - наголосив полковник Служби судової охорони. 

У вітальному слові в.о. голови Семенівського районного суду Олександр Гнип відзначив, що для суддівського апарату це довгоочікувана подія. 

Він привітав новопризначених охоронців Феміди з першим днем на службі, побажав наснаги і успішного виконання завдань, запевнивши їх у сприянні та всебічній підтримці.

За сталою традицією судові охоронці вручили очільнику суду символічний знак, як нагадування про важливий день в історії установи, а жіночий колектив привітали квітами.

До речі, з прийняттям Семенівського суду майже 87% установ системи правосуддя Чернігівщини охоронятимуться спеціалізованим відомством, яке підпорядковується судовій гілці влади.