flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Плюс чотири: лави судових охоронців Чернігівщини поповнись новими співробітниками

07 липня 2023, 15:07

Ранок 7 липня у територіальному управлінні Служби судової охорони у Чернігівській області розпочали з урочистостей. Четверо новопризначених судових охоронців присягнули на вірність українському народові та правосуддю.

Непохитно стояти на варті безпеки системи правосуддя, сумлінно виконувати службові обов’язки, з гідністю та честю нести звання співробітника Служби судової охорони побажав новобранцям начальник територіального управління полковник Служби Олександр Рибак.

Урочисте прийняття присяги новими співробітниками стало доброю традицією у нашому управлінні. Ми планомірно збільшуємо свою присутність у місцевих судах. І це доводить, що Служба розвивається та активно рухається вперед, - звернувся до підлеглих керівник. – Впевнений, що до нас прийшли найбільш достойні люди, які свідомо обрали цей шлях, які своїми знаннями й фаховою підготовкою посилять лави Служби судової охорони.

На наступному тижні заплановано прийняття під охорону Сосницького районного суду. Після чого 90% установ судової гілки влади Чернігівщини будуть охоплені спеціалізованою професійною охороною.

Серед ключових завдань Служби судової охорони – забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в установах системи правосуддя, припинення проявів неповаги до суду, охорона приміщень судів та забезпечення безпеки усіх учасників судового процесу.