flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

П О В І Д О М Л Е Н Н Я про проведення зборів суддів Семенівського районного суду Чернігівської області

31 липня 2017, 12:01

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

про проведення зборів суддів Семенівського районного суду Чернігівської області

 

            Цим повідомляється, що в приміщенні Семенівського районного суду Чернігівської області 01 вересня 2017 року о 14 годині 00 хвилин відбудуться збори суддів Семенівського районного суду Чернігівської області з наступним порядком денним:

1). перегляд питань, пов’язаних з порядком врегулювання конфлікту інтересів, проведеного у серпні 2016 року керівництвом суду щодо судді Гнипа О. І., дружина якого працює в Семенівському відділі Менської місцевої прокуратури, у зв’язку з ініціативами судді Смаги С. В., висловленими ним у липні 2017 року, та необхідності звернення із цього приводу до Ради суддів України за відповідними роз’ясненнями працівникам Семенівського районного суду Чернігівської області щодо ефективного застосування принципу процесуальної економії (звільнення від невиправданих формальностей і процедур) у відповідності до правил підпункту 2.3.3 пункту 2.3 Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого Рішенням Ради суддів України від 26.11.2010 № 30 (зі змінами й доповненнями);

2). розв’язання поточних питань, що виникли у роботі суду, про особливості здійснення автоматизованого розподілу судових справ, які підлягали передачі раніше визначеному в судовій справі головуючому судді (судді-доповідачу), у випадках відсутності такого судді, якщо це призведе до неможливості розгляду цих справ та матеріалів у розумні строки згідно з приписами абзацу 6 підпункту 2.3.13 пункту 2.3 Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого Рішенням Ради суддів України від 26.11.2010 № 30 (зі змінами й доповненнями);

3). вирішення питань відносно приведення коефіцієнтів складності справ, застосовуваних в Семенівському районному суді Чернігівської області, у відповідності до Рекомендованих показників середніх витрат часу на розгляд справ та коефіцієнтів складності справ за категоріями у місцевих загальних судах, затверджених Рішенням Ради суддів України від 09.06.2016 № 46 «Щодо визначення коефіцієнтів навантаження на суддів та складності справ за категоріями».

            На збори суддів запрошуються судді Семенівського районного суду Чернігівської області, працівники патронатної служби та державні службовці апарату суду.

            З повідомленням ознайомлені: