flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК

26 січня 2018, 11:52

    Семенівський районний суд Чернігівської області на підставі положень ст. 130 Кодексу адміністративного судочинства України викликає як відповідача та як представника третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів Бурея Рустама Давлатовича (останнє відоме місце проживання: вулиця Лугова, будинок № 7, село Тимоновичі, Семенівський район, Чернігівська область, 15410, остання відома адреса місця роботи: вулиця Перемоги, 1, село Тимоновичі, Семенівський район, Чернігівська область, 15410) для участі у судовому засіданні у адміністративній справі № 744/1178/17 (провадження № 2-а/744/10/2018) за позовом Чаловської Надії Федорівни до Тимоновицького сільського голови Бурея Рустама Давлатовича про поновлення на публічній службі, другий відповідач – Семенівська міська рада Чернігівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - Тимоновицька сільська рада Семенівського району Чернігівської області, розгляд якої відбудеться 07 лютого 2018 року об 11 годині 00 хвилин в приміщенні Семенівського районного суду Чернігівської області (зала № 1, вулиця Центральна, 6, місто Семенівка, Чернігівська область, 15400).
  У зв’язку з викладеним відповідачеві та представнику третьої особи Бурею Рустаму Давлатовичу пропонується подати до суду всі раніше неподані ним докази.
    У разі неявки відповідача та представника третьої особи Бурея Рустама Давлатовича суд буде вирішувати справу за його відсутності на підставі наявних у справі даних та доказів.
     З опублікуванням цього оголошення про виклик відповідач та представник третьої особи Бурей Р. Д. вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Примітка: за змістом п. п. 15.9 п. п. 15 п. 1 Розділу XIII «Перехідні положення» Кодексу адміністративного судочинства України в редакції від 03.10.2017 до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи оприлюднення інформації щодо справи, визначеної цією редакцією Кодексу, на офіційному веб-порталі судової влади України здійснюється в порядку, обумовленому Положенням про автоматизовану систему документообігу суду (затверджене Рішенням Ради суддів України від 26.11.2010 № 30 (із наступними змінами і доповненнями)), п. п. 2.8.5 п. 2.8 якого передбачено, що інформація на веб-порталі судової влади України оприлюднюється щоденно на веб-сайтах місцевих судів.

Суддя Семенівського районного суду
Чернігівської області                                                      О. І. Гнип