flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Адаптивний карантин продовжено до 31 жовтня 2020 року

31 серпня 2020, 11:38

26 серпня Уряд прийняв Постанову № 760 про продовження адаптивного карантину до 31 жовтня (включно) у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації щодо COVID-19 в Україні.

Від понеділка, 31 серпня, в Україні набуває чинності новий розподіл регіонів, відповідно до темпів поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

З півночі 31 серпня на 14 днів до жовтої зони потрапляють м. Чернігів, 8 районів області, а також м. Ніжин та м. Прилуки.

м.Семенівка та Семенівський район перебувають у зеленій зоні.

Тим не менше, з метою застереження від розповсюдження коронавірусної хвороби в черговий нагадуємо про альтернативні шляхи звернення до суду і просимо  не нехтувати правилами поведінки та певними обмеженнями, що встановлені на період карантину: вдягати захисні маски, регулярно користуватися дезінфікуючими засобами, дотримуватися соціальної дистанції та ін. 

 Рекомендуємо звертатися до суду:

·         Електронною поштою inbox@sm.cn.court.gov.ua,

·         телефоном (04659) 2-11-53,

·         поштою (15400, Чернігівська обл., м.Семенівка, вул. Центральна, 6),

·         через підсистему Електронний суд. У цьому вам допоможе покрокова Інструкція про порядок реєстрації в системі "EASYCON" за посиланням https://easycon.com.ua/help_uk-ua.pdf,

·         передати документи працівнику суду (без відвідування приміщення), попередньо викликавши працівника за допомогою кнопки виклику, розміщеної зліва від вхідних дверей приміщення суду.

     Інформацію про стан розгляду справи ви можете дізнатися на сайті суду (https://sm.cn.court.gov.ua) на головній сторінці: Інформація щодо стану розгляду справ.

     Під час дії карантину учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду через ресурс Easycon з використанням власних технічних засобів. Посилання на таку систему ви знайдете на головній сторінці сайті суду, вона має назву УЧАСТЬ У ВІДЕОЗАСІДАННІ.     

Пам’ятайте,  що найбільше багатство кожного - це здоров’я!