flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення добору помічника судді

03 жовтня 2022, 12:50

                                                         О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

            Семенівський районний суд Чернігівської області повідомляє про те, що з 17 листопада 2022 року стає вакантною посада помічника судді Гнипа Олександра Івановича. Вільна посада утворюється на час перебування відповідного працівника у відпустці у зв’язку з вагітністю та пологами.

Внаслідок цього суддею Гнипом О. І. оголошується добір помічника судді на основі положень ч. 3 ст. 157 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» за правилами затвердженого 03 жовтня 2022 року цим суддею Положення про умови та порядок проведення добору помічника судді (далі – Положення), текст якого разом із орієнтовним переліком питань для письмового тестування на предмет знання законодавства на достатньому для помічника судді рівні публікується окремо.

Для участі в доборі кандидатам на посаду помічника судді пропонується подати у визначеній Положенням формі заяви судді Гнипу О. І. стосовно участі до 17 жовтня 2022 року включно.

Кандидатам на посаду помічника судді також пропонується подати судді Гнипу О. І. документи, визначені п. 2.3 розділу ІІ Положення до 31 жовтня 2022 року включно.

Тестування на предмет знання законодавства на достатньому для помічника судді рівні відбуватиметься в приміщенні Семенівського районного суду Чернігівської області 01 листопада 2022 року об 11 годині 00 хвилин.

Про час проведення дослідження суддею Гнипом О. І. документів кандидата на посаду помічника судді та проведення з ним співбесіди кожному з кандидатів на посаду судді буде повідомлено окремо після проведення зазначеного вище тестування.

Бажаємо успіхів!

ПОЛОЖЕННЯ про добір помічника судді

перелік питань щодо добору помічника судді